dimecres, 17 d’octubre de 2012

Pirelli mejora la versión del neumático Cinturato P1 (segons infotaller.tv)

 
Pirelli ha lanzado en España una versión optimizada del modelo Cinturato P1. Se trata del Cinturato P1 Verde, una cubierta ecológica que incorpora la última tecnología en seguridad y sostenibilidad y que se adapta al nuevo etiquetado del neumático que se implantará próximamente en Europa.
El Cinturato P1 Verde mejora el índice de resistencia a la rodadura, lo que permite reducir el consumo de combustible y aumentar la durabilidad de la cubierta a través de un desgaste más uniforme.
Además, el neumático ha experimentado una mejora en el área de seguridad en mojado mediante la reducción de la distancia de frenado.
Estas prestaciones sitúan a la cubierta en una categoría entre B y C en la nueva etiqueta europea y, al igual que el modelo original, que fue lanzado en la primavera de 2011, se ofrece en más de 40 medidas, para llantas de 14", 15" y 16" y en códigos de velocidad H, T y V, referencias todas ellas para el mercado de recambio exclusivamente.

TOYOTA HYBRID

  REVISIO del Toyota Corolla Hybrid feta!


Avis Legal : L'article 10.1 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic estableix l'obligació que les empreses amb dominis d'internet
especifiquin el gestor d'aquests en aquestes pàgines. És per això que a continuació mostrem les nostres dades legals.
AUTO TALLER JUANOLA SL - C/ GARRIGAS, 13 - 17600 FIGUERES - CIF: B17419557 - Inscrita al Registre Mercantil de Girona.: Tom 1278, Foli 48, Fulla Gi14017, Inscripció 4ª.
E-mail de contacte: info@tallerjuanola.com Telèfon: 972 50 55 55

Política de Protecció de Dades :
Les dades personals recaptades a través de la web www.tallerjuanola.com o del nostre correu electrònic info@tallerjuanola.com són objecte de tractament automatitzat i s'incorporen als nostres fitxers titularitat de AUTO TALLER JUANOLA SL., que és així mateix responsable d'aquests fitxers. Pel que l'enviament de correus electrònics o altres comunicacions a AUTO TALLER JUANOLA SL. implica el
consentiment exprés del Client a la inclusió de les seves dades de caràcter personal en els nostres fitxers automatitzats.
El Client pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, d'acord amb el previst en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal y demés normativa aplicable a l'efecte, mitjançant l'enviament de correu ordinari d'una
sol·licitud per escrit a la següent direcció: AUTO TALLER JUANOLA SL - CR GARRIGAS, 13 - 17600 FIGUERES
A la sol·licitud s'haurà d'acompanyar el nom i cognoms de la persona i la fotocòpia del DNI. Els nostres fitxers es troben inscrits en el "Registro General de la Agencia Española de Protección de Datos (www.agpd.es)", al que pot accedir
el Client per a comprovar la situació dels mateixos.