diumenge, 22 de març de 2020

TAYCAN - PORSCHE (Revista l'esportiu març 2020)


Taycan té 4 portes, com el Panamera, i és elèctric com ... Bé, no existeien referents dins de la marca alemanya perqué és el primer d'una nova era, però és clar que és tot un Porsche.

Porsche assegura que la filosofia que ha inspirat el Taycan és purament Porsche. Aquesta filosofia és un principi "estructural", que es troba en tots els Porsche, "tant li fa que tinguin dues o quatre portes, un motor elèctric o no, si és purista o luxós. Aquest principi ha fet de Porsche el que és i el que, continuarà sent. És a dir, l'essència de l'automòbil esportiu i el plaer de conduir.

Amb tot, la marca de Zuffenhausen, on es fabrica aquest nou model, reconeix que el Taycan haurà de demostrar la seva vàlua als escèptics de l'electrificació de l'automòbil. Per si de cas, recorden que també el 911 va haber de vèncer les reticències dels puristes de fa 65 anys, que el veien més gran i pesant que el primigeni 356. L'expilot de F-1 Mark Webber, també un antic pilot de Porsche en el mundial de resistència, es declara "un conductor de la vella escola", abans de donar la seva opinió sobre el Taycan: "L'experiència al volant és molt dinàmica : la tracció a les quatre rodes, les prestacions i la frenada van fer que fos una sensació impressionant. "Electritzant, hi podria haver afegit.

Si part de les reticències tenen a veure amb el temps de recàrrega, Porsche afirma que estant tan sols quatre minuts endollat, el Taycan por obtenir l'energia suficient per recórrer 100 quilòmetres. Els primers d'arribar són el Turbo, de 680 cv, i el Turbo S, de 761, per bé que cap dels dos no està pas sobrealimentat, és clar: "Turbo" és simplement la marca que defineix les versions més potents. Tots dos són de tracció total, amb un motor sobre cadascun dels eixos motrius. El Turbo S accelera de 0 a 100 km/h en 2,8 segons i homologa 412 quilòmetres d'autonomia (450 el Turbo)


Vist a la revista: L'esportiu - Març 2020.

XAPAPOTE i PERDUA OLI en MERCEDES

 


Avis Legal : L'article 10.1 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic estableix l'obligació que les empreses amb dominis d'internet
especifiquin el gestor d'aquests en aquestes pàgines. És per això que a continuació mostrem les nostres dades legals.
AUTO TALLER JUANOLA SL - C/ GARRIGAS, 13 - 17600 FIGUERES - CIF: B17419557 - Inscrita al Registre Mercantil de Girona.: Tom 1278, Foli 48, Fulla Gi14017, Inscripció 4ª.
E-mail de contacte: info@tallerjuanola.com Telèfon: 972 50 55 55

Política de Protecció de Dades :
Les dades personals recaptades a través de la web www.tallerjuanola.com o del nostre correu electrònic info@tallerjuanola.com són objecte de tractament automatitzat i s'incorporen als nostres fitxers titularitat de AUTO TALLER JUANOLA SL., que és així mateix responsable d'aquests fitxers. Pel que l'enviament de correus electrònics o altres comunicacions a AUTO TALLER JUANOLA SL. implica el
consentiment exprés del Client a la inclusió de les seves dades de caràcter personal en els nostres fitxers automatitzats.
El Client pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, d'acord amb el previst en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal y demés normativa aplicable a l'efecte, mitjançant l'enviament de correu ordinari d'una
sol·licitud per escrit a la següent direcció: AUTO TALLER JUANOLA SL - CR GARRIGAS, 13 - 17600 FIGUERES
A la sol·licitud s'haurà d'acompanyar el nom i cognoms de la persona i la fotocòpia del DNI. Els nostres fitxers es troben inscrits en el "Registro General de la Agencia Española de Protección de Datos (www.agpd.es)", al que pot accedir
el Client per a comprovar la situació dels mateixos.