BREU HISTORIA DEL TALLER

BREU HISTORIA DEL TALLER JUANOLA
Breu introducció:

Auto Taller Juanola SL, fa més de 12 anys que som especialistes en reparació de Vehicles BMW i de gamma alta. Des de sempre ens hem caracteritzat pel servei personalitzat, assessorament, confiança i la dedicació/atenció al client.

Jo mateix, Lluís Juanola Vila, responsable i gerent del taller, juntament amb la meva filla maite, encarregada de l’àrea d’administració, portem molts anys fent de la nostra feina habitual del taller, un part de la nostra vida.

Ara fa 8 anys es varem desplaçar a una nova nau, on realitzem la nostra activitat. ( al carrer Garrigàs nº 13. Figueres. Recinte Firal) 1400 m2 d’instal·lacions, 200m2 pàrkings, 200m2 oficines i exposició, 100m2 de recanvis i 600m2 de taller i la resta pati.


Els nostres inicis:

Vaig començar aproximadament el 1989 en un altre taller amb un altre soci, més tard cap al 1992 maite s’hi va incorporar i cap al 1995 varem dissoldre la societat i varem fundat Taller Juanola , fins al 2001 que ens varem traslladar a la nau nova.

El nostre numero d’empleats:

1 gerent (Lluis Juanola Vila), 1 soci (Conxita Roig)
1 operari mecànica (Juan Antoni)
1 administració (Maite Juanola Roig – Associat AJEG)

La nostra activitat:

Taller d’automoció de mecànica, electricitat i pneumàtics.
Especialitat en BMW i vehicle alta gamma.
Reparació de tot tipus de vehicles.

La nostra filosofia:

Eficàcia, responsabilitat, assessorament i paraula. Molts dels nostres clients, ens deixen el seu vehicle amb tota confiança, ens recomanen que fem el que faci falta al seu vehicle, fins i tot sense haver de fer cap pressupost.
Tot això significa molt, son molts anys de treballar bé, de tenir confiança amb el nostre client, d’assessorar-lo, d’ensenyar-li i explicar-li sempre tot el que s’ha fet al seu vehicle.
Considerem que la millor publicitat és la que donen els nostres clients dia a dia en parlar be de nosaltres.

Perspectives:

Seguir millorant, primer de tot. I després també poder evolucionar correctament per poder atendre els nostres clients.
Continuar gaudint de la seva confiança i poder solucionar totes les averies que vagin sorgint dia a dia

Com aconseguir les perspectives i problemàtiques del sector.

Actualment el món del motor, com molts altres OFICIS, pateix la manca de mà d’obra qualificada, això afegint-hi que cada dia els vehicles evolucionen més i més fa que resulti més difícil ser un taller multimarca .Actualment som un Eurotaller, per tal de poder gaudir de més informació i tècniques.
També la meva filla maite s’ha afiliat a AJEG per tal de poder tenir més informació, formació i tot tipus de contactes per tal de evolucionar.
A més intentem seguir l’evolució dels vehicles dia a dia, seguim formant-nos adequadament, actualitzem la nostra maquinaria i ens seguim assessora’n sense oblidar mai la formació, ja que lo nostres és un OFICI.

I per últim:

Cal destacar que en un taller mecànic no hi ha de regnar el desordre, ni cal pensar en terres i vestimenta plena de greix, tot això ja ha pasat al pasat.
Gestionem correctament tots els nostres residus.
Disposem d’estoc de material de recanvi
Sempre verificar els preus dels materials e informem al nostre client.
I el nostre taller és caracteritza per el ordre, la netedat i organització, tot això per facilitat la nostra feina dia a dia.

Comentaris