dimarts, 27 de setembre de 2011

AulesAules preperades pel seminari de E. Coll & Eurotaller, a les nostres instal.lacions.

dimecres, 14 de setembre de 2011

La millor il.luminació per el vehicle.. (infocap)


Philips, número 1 en la il·luminació automobilística, es el inventor de la tecnologia de Descarga d'Alta Intensitat (HID). Desde la introducció de les làmpades xenón  al mercat, no ha deixat de treballar per oferir als seus clients productes de novetat i de qualitat que facin la vida més agradable

Les làmpades Xenon Essencial Stantard, van revolucionar la il·luminació dels cotxes. Les seves característiques principals son: 200% més de llum i respectuoses amb el medi ambient gràcies el seu estalvi energètic.

La làmpada xenon HID aporta dos vegades més de llum que una halògena, però consumeix la meitat. D'aquesta forma el conductor pot veure millor i economitzar la potència elèctrica per altres funcions. La llum blanca que produeix aquest tipus de làmpades és molt semblant a la de dia,  lo que, d'acord amb algunes investigacions, permet als conductor concentrar-se millor. A més, reflexa millor les marques de la carretera i els senyals, oferint més seguretat en condicions difícils. La duració d'una làmpada d'aquest tipus sola rondar 3000 hores.

dimecres, 7 de setembre de 2011

Pressió dels pneumàtics


Els pneumàtics dels vehicle Europeus: baixos de presió (segons Revista tècnica Centro Zaragoza)

els pneumàtics són els únics elements del vehicle en contacte amb el paviment.  Son els encarregats de transmetre la força motriu que imprimim al accelerar, de guiar el vehicle seguin les instruccions que marquem al girar el volant o qui atura el vehicle en la mes petita distancia possible quan frenem intensament. Son raons suficients per prendre'ls la més gran atenció de lo que normalment fem, ja que d'ells ( el seu bon estat i funcionament)  depèn la nostra seguretat i la de les que viatgen amb nosaltres.
DAvant una punxada, resulta recomanable, aguantar el volant amb força i deixar d'apretar el accelerador a poc a poc, tractant de controlar el vehicle sense que el pànic s'apoderi de nosaltres
Una inadequada pressió dels pneumàtics, por fer que consumim més combustible. Apart del desgast econòmic que suposa D'utilització de pneumàtics a una pressió inferior a L'Adequada.
Una escassa pressió D'aire al pneumàtic provoca desgast a les parts exteriors e interiors.